Profil

Top moderne værksted der servicerer alle bilmærker

Lidt nordvest for Sevel mod Vinderup, ligger Sevel Autogård. Vi har siden 2004 været en markant medspiller på det lokale marked for autoreparationer. Vi er et lokalt værksted med 2 mekanikersvende og 1 lærling. 

Vores kunder består af såvel private som erhvervskunder. Vores kunder vælger os, fordi de ved at servicen er i top. Vi går ikke på kompromis med hverken sikkerhed eller kvaliteten af de reservedele vi benytter. 

Når du indleverer din bil hos os, ved du at den er i trygge hænder. Vi udfører det aftale arbejde. Finder vi under vores reparation frem til yderligere fejl, der bør afhjælpes, kontakter vi dig altid telefonisk inden vi fortsætter. Det er din tryghed såvel som vores tryghed. 

Mens din bil bliver repareret hos os, kan du enten vælge at vente - eller - du kan gratis benytte en af vores mange lånebiler. Hos os er en gratis lånebil en del af det vi kalder service. 

Vælg os næste gang din bil skal repareres. Vi reparerer alle former for mærker og modeller - med garanti. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud. 

Telefon & Mail

96952122

mail@sevel-auto.dk

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder