Dæk og fælge til sommer og vinter

Der findes flere tusinde slags dæk. Derfor er det en god ide at alliere sig med en fagmand, når det er tid til at skifte dæk.

Dæk kan meget let købes for billigt. Derfor forhandler vi udelukkende kvalitetsdæk fra anerkendte internationale fabrikanter. Vi går ind for kvalitet og sikkerhed, også når det gælder dæk.

Skal du skifte fra enten sommer eller vinterdæk, opbevarer vi gerne de dæk og fælge du ikke benytter, på vores dækhotel. Så er de klar til næste sæson. Det er din tryghed for, at dine dæk og fælge bliver opbevaret forsvarligt og sikkert.

Benytter du vores dækhotel, er vi altid på forkant med dine dæk. Vi kan derfor lade dine dæk skifte, så de er klar til når du skal bruge dem igen. Vi klarer naturligvis også afbalancering af dine dæk, når dette er nødvendigt. Ser vi at dine dæk er slidt skæve, foreslår vi altid en firehjulsudmåling af din bil, inden vi sætter andre dæk på.

Når det gælder fælge, er vi altid leveringsdygtige i såvel alu- som stålfælge. Har du beskadiget en fælg, kan vi enten sende den til opretning hos specialist, eller vi kan forsøge at skaffe en magen til.